Шановні волонтери Савранської громади!
Щиро вітаємо вас з нагоди свята!
Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях.
Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації волонтерський рух в Україні набув нового значення. За цей час волонтери стали для військових товаришами, підтримкою, своєрідною ниткою, що зв’язує їх з рідними та близькими.
Важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах бойових дій в Україні. Кількість громадян, які не стоять осторонь і допомагають нашим захисникам, постійно зростає. Сьогодні волонтери – це підприємці, діти, працівники різних установ та організацій, пенсіонери, студенти та усі небайдужі патріоти.
Шановні волонтери, ваша праця важлива та шляхетна. Ви творите добро для тих, хто найбільше цього потребує, допомагаєте, надихаєте…
Дякую всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.
Щиро бажаю вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, вдячності від людей, миру у ваших домівках та в нашій країні!
Ви найкращі!
З повагою,
селищний голова Сергій ДУЖІЙ