Відділ земельних ресурсів Савранської селищної ради повідомляє про готовність фермерських господарств до проведення зернозбиральної кампанії ранніх зернових та зернобобових культур на території громади.
Загальна площа засіяних озимих зернових та зернобобових культур становить 8759 га, (а саме озимих пшениці – 5048 га, ячменю - 845 га, ріпаку – 2533 га та зимуючого гороху – 333 га). Стан посівів озимих зернових культур оцінюється як добрий. На завершальному етапі ведуться роботи щодо підготовки техніки та обладнання для збирання врожаю. Жнива заплановано повністю провести власними силами – без залучення найманої техніки.
У часи складних випробувань для країни, наші фермери виробляють якісну сільгосппродукцію, наповнюють місцевий бюджет, підтримують соціальну та економічну сферу, активно беруть участь у житті громади. Завдяки наполегливості і відданості праці, аграрії в оптимальні терміни завершили посівну кампанію навесні та повністю підготовлені до жнив.
19 червня в Україні відзначається зовсім молоде свято – День фермера. Дякуємо усім фермерам Савранської громади за наполегливу працю, відповідальність і допомогу у діяльності, підтримці громади та вітаємо зі святом – Днем фермера. Високих врожаїв та гарної погоди. А головне - миру і перемоги. Благополуччя та міцного здоров'я, невичерпної енергії у нелегкій праці.