До уваги учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни, членів сімей учасників бойових дій, сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України про можливість відвідати реабілітаційний центр ТОВ фірми «Віват» та отримати реабілітаційні послуги.
Регіональна консультаційна рада у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Одеській Державній Адміністрації відповідно до вимог свого положення організовує реабілітаційні заходи психологічної допомоги учасникам бойових дій через спілку ветеранів війни ТОВ фірма «Віват» та повідомляє, що спілка ветеранів війни в особі ТОВ фірма «Віват» уклала договір з Міністерством у справах ветеранів України щодо надання безкоштовної психологічної допомоги учасникам бойових дій; особам з інвалідністю внаслідок війни; учасникам війни; членам сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни; сім'ї загиблого (померлого) Захисника та Захисниці України.
ТОВ фірма «Віват» включена до реєстру надавачів послуг з психологічної допомоги для подальшої реабілітації та оздоровлення ветеранів Вашої громади! Додатково повідомляємо, що ТОВ фірма «Віват» має ліцензію на медичну справу. Впродовж десяти років РЦ "Віват-Шураві" тісно співпрацює з громадськими організаціями ветеранів, інвалідів війни, оздоровлює та лікує, відновлює здоров'я ветеранам війни!
Для цього створені всі умови:
1.Реабілітаційний центр розташований на березі Чорного моря: .Кароліно-Бугаз, вул.Студентська,18.
2.Номери двох-трьох місць зі всіма зручностями (кондиціонер, телевізор, холодильник)
3. Медичний центр оснащень (СПА-Зона, сольова печера, медпрофілакторій, гідромасажні басейни, фітнес зал, спорткомплекс).
Детальніше з умовами можна ознайомитися на сайті https://shuravi.in.ua/ Додаткову інформацію можна отримати звернувшись на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та за тел. 096-002-77-32, 095-660-42-63, 098-920-54-49.