Нещодавно фахівці Савранського відділу Подільської філії Одеського ОЦЗ зустрілися з мешканцями  села  Концеба Савранської територіальної громади.  
      Метою виїзного заходу була популяризація активних програм зайнятості для безробітних, зайнятих осіб та роботодавців. В ході зустрічі начальник Савранського відділу Наталя Цибулько поінформувала присутніх про стан ринку праці громади, про послуги служби зайнятості, які надаються населенню та роботодавцям. Фахівці відділу детально ознайомили присутніх  про  можливості проходження професійного навчання, в тому числі в Одеському ЦПТО ДСЗ, отримання ваучерів, можливість підтвердження неформальної освіти та послуги,  які надаються ветеранам та їх сім'ям.      
     Інформували щодо сприяння зайнятості внутрішньо-переміщених осіб, молоді, ветеранів, осіб з інвалідністю, учасників бойових дій, орієнтували  мешканців громади на самозайнятість за державною програмою «Є-робота. Власна справа». Крім того для   роботодавців було надано роз’яснення щодо отримання компенсацій та отримання гранту на розвиток власної справи.   
  Наталя Дмитрівна наголосила, що основною метою реалізації державної політики зайнятості є збалансування попиту та пропозиції робочої сили, зменшення рівня безробіття, досягнення продуктивної зайнятості населення. Вирішення цих питань неможливе без налагодження тісної співпраці служби зайнятості з роботодавцями та громадами, що сприяє досягненню бажаного результату та економічному розвитку громади.

Останні опубліковані новини