Сьогодні, у Савранському відділі Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості, за участю начальника Савранського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталі Цибулько, головного спеціаліста служби у справах дітей Савранської селищної ради Наталії Ізакової та спеціаліста служби у справах дітей Подільської РДА Ніни Січкар, було проведено семінар для шукачів роботи на тему патронатного виховання.
Метою даного семінару є популяризація серед жителів громади послуги патронату над дитиною.
Учасників семінару ознайомили з поняттям патронату над дитиною, хто такий патронатний вихователь, з основними вимогами до кандидатів та соціальними гарантіями.
Послуга патронату над дитиною набуває значної актуальності, так як забезпечує дитині безпеку, догляд, виховання та реабілітацію в умовах сім’ї, а батькам дає можливість усунути складні життєві обставини, вирішити наявні проблеми, отримати професійний соціальний супровід.
Після семінару всі присутні отримали буклети-пам’ятки про патронатне виховання.
В разі виявлення бажання стати кандидатами у патронатні вихователі за більш детальною інформацією можна звертатись до служби у справах дітей Савранської селищної ради, за адресою с-ще Саврань, вул. Соборна, 9, Подільського району, Одеської області.

Останні опубліковані новини