18 листопада 2021 р.

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

з метою одержання зауважень і пропозицій

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №11620-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань буде оприлюднено проект регуляторного акта - проект рішення Савранської селищної ради Одеської області « Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Савранської селищної територіальної громади Подільського району Одеської області»

 Стислий виклад змісту проєкту

 Проект розроблений з метою удосконалення порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Савранської селищної територіальної громади Подільського району Одеської області, у відповідності до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», спрямований на забезпечення належного контролю за використанням об’єктів рослинного світу на території громади та недопущення виникнення аварійних і надзвичайних ситуацій, спричинених падінням зелених насаджень за межами населених пунктів.

Офіційний сайтhttp://savranrada.odessa.ua/

Інформація про спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу

Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Савранської селищної ради   у розділі «Регуляторна політика», також з текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися  у відділі архітектури, містобудування та охорони праці Савранської селищної ради Одеської області.

Інформація про строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються: у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань відділом архітектури, містобудування та охорони праці протягом місяця з дня його оприлюднення.

Інформація про спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта приймаються поштовим зв’язком на адресу: 66200, Одеська область, Подільський район, смт. Саврань, вул. Соборна, 9, та електронним зв’язком на адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою «Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта ».