Сьогодні, 28 березня 2024 року, заступник командира військової частини А 1536 Збройних сил України, підполковник Ігор Дриньков вручив Подяку виконуючому обов’язки селищного голови Олегу Жируну, а в його особі й Савранській громаді за вагомий внесок у підвищення боєздатності військової частини та майбутню Перемогу України у війні за незалежність.
«Командування та особовий склад військової частини висловлюють слова щирої вдячності Савранській громаді за вагомий вклад в спільну Перемогу, активну громадську позицію, патріотизм та любов до України» - зазначив Ігор Володимирович.
Олег Миколайович в свою чергу подякував усім воїнам за захист України, а також всім жителям громади за підтримку та допомогу нашим захисникам.
«Продовжуймо й надалі підтримувати наших воїнів і хто чим може долучається до придбання необхідних речей на передову», – наголосив виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун.
Низький уклін та щира людська вдячність Збройним Силам України та іншим військовим формуванням, які захищають рідну землю від ворога та майбутнє наших дітей.
Все буде Україна! Разом до Перемоги!
Слава Україні! Слава її Героям!