ДНЗ «Одеський ЦПТО» спільно з Одеським обласним центром зайнятості розробили навчальні програми мовного напрямку, що є актуальним для фахівців у різних галузях економіки, а саме: «Сучасна ділова українська мова» та «Ділове українське мовлення та редагування службових документів».

 Навчальними програмами з українського мовлення передбачено можливість: набуття навичок з розвитку та удосконалення ділової української мови з урахуванням змін у правописі; опанування термінології ділового спілкування, засвоєння особливостей застосування усної та писемної мови, культури спілкування, мовного етикету; складання та редагування документації, заяв, автобіографії, трудового договору, резюме, розпорядчих, організаційних, обліково-фінансових, інформаційних документів, в т.ч. документів з господарсько-договірної діяльності тощо.

 Термін навчання – 30 годин. (5 навч. днів), що включають теоретичне та практичне навчання; форма навчання – денна, дистанційно – можливо.

 За більш детальною інформацією щодо формування груп, термінів початку навчання та вартості навчання (для осіб, що не мають статусу безробітного) звертайтесь до Савранської районної філії за тел. 3-28-60 та/або за адресою: смт Саврань вул Горького, 12


Останні опубліковані новини