Якщо Вам за 45 років і Ви хочете йти в ногу з часом – навчайтесь, цікавтесь інноваційними підходами до роботи, будьте попереду молоді не тільки у досвіді, а й у знаннях та навичках, а в цьому Вам допоможе служба зайнятості.

Ваучер на навчання - це документ, що дає право пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні в навчальних закладах чи в роботодавця за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. 

Де можна вчитись: навчання здійснюється закладами професійної (професійно – технічної) та вищої освіти, підприємствами, установами та організаціями, які мають ліцензію на освітню діяльність, за затвердженим Мінсоцполітики переліком професій, спеціальностей.

 Перелік навчальних закладів, що надають освітні послуги за визначеним переліком професій та спеціальностей, оновлюється щоквартально і розміщений на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України (mon.gov.ua: Головна→Міністерство→Послуги→ Ліцензування→Перелік навчальних закладів, які мають право здійснювати діяльність у сфері вищої та професійно-технічної освіти, для навчання в яких може бути виданий ваучер).
 Ваучер видається одноразово, вартість якого встановлюється в межах вартості навчання, але не може перевищувати десятиразовий розмір прожиткового мінімуму 

 За наданням додаткової інформації з питань отримання ваучера Ви можете звернутись до Савранської районної філії за адресою:

смт Саврань вул. Горького, 12

Email:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тел. 048 65 3-23-48

       048 65 3-24-90