Відділом соціального захисту населення Савранської селищної ради за період 3 20.06.2021р. по 09.07.2021р.

Опрацьовано 6 пакетів документів від громадянам похилого віку для надання їм соціальних послуг, прийнятих від ЦНАПу По всіх заявах прийнято позитивне рішення та передано їх до виконання в Терцентр Савранської селищної ради.

Видано 6 посвідчень батькам та дітям із багатодітної сімї, подовжено дію посвідчень - 2;

До Департаменту соціальної та сімейної політики надіслано направлення на оздоровлення однієї дитини в ДП «МДЦ «Артек».

В програмному комплексі «Соціальна громада» перевірено та передано до Савранського відділу СЗН Подільської РДА 156 заяв, прийнятих ЦНАПом та старостами сіл від громадян на призначення всіх видів допомог, пільг та субсидій.

Прийнято від громадян та розглянуто на координаційній раді 12 заяв на отримання адресної допомоги малозабезпеченим верствам населення, яка надається відповідно рішення Савранської селищної ради № 179- VІІІ від 18.02.2021р. З них: 10 заяв на лікування і 2 - на поховання. По одній заяві відмовлено по причині: документи не відповідають вимогам «Порядку надання матеріальної допомоги»

Складено 15 актів обстежень матеріально-побутових умов проживання сімї: з них 1 - для призначення різних видів соціальних виплат, 14 – здійснення перевірки діяльності надавачів соціальних послуг.

Отримано від Сектору поліцейської діяльності № 2 відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції в Одеській поліції 2 повідомлення про вчинення домашнього насильства, в тому числі одне від неповнолітньої дитини. Відділом розглянуто зазначені повідомлення та направлено, з метою надання соціальних послуг постраждалим особам, до служби у справах дітей та до центру соціальних служб.

Підготовлено проект Розпорядження Савранського селищного голови «Про комісію Савранської селищної ради по формуванню пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенцій з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщення для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа»

        

Відділ соціального

захисту населення