23 березня 2023 року перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко за участю депутатів селищної ради Володимира Бондарчука, Миколи Терлецького, Сергія Таранюка та старости Володимира Денисюка проінспектував Полянецький старостинський округ.

Під час візиту ознайомились з ходом ремонту дороги на відрізку Михалкове – Полянецьке. На ремонт дорожнього покриття селяни очікували декілька десятків років. Даний ремонт дороги вдалося провести за сприяння начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, Одеської обласної ради та за підтримки місцевого сільгоспвиробника Валерія Волошина.
Також в селі Глибочок відвідали ФАП, в селі Полянецьке завітали до амбулаторії, ліцею та будинку культури. Присутні поспілкувалися з працівниками та жителями старостинського округу. Разом обговорили проблемні питання сільської території.
Вадим Антонович подякував сільгоспвиробникам Володимиру Бондарчуку, Валерію Волошину, депутату селищної ради Сергію Таранюку за те, що вони не стоять осторонь та всіляко допомагають у розвитку Полянецького старостинського округу.
«Відкритий діалог, комунікації – це найперше, що важливо для конструктивної співпраці керівництва громади, старост та місцевого бізнесу. У такому форматі вдається успішно вирішити проблемні питання та сформувати спільне бачення розвитку як старостинських округів, так і громади в цілому», – наголосив Вадим Лісниченко.
Спільними силами можемо вирішити будь-яке питання! В цьому наша сила! Разом наближаємо Перемогу! Слава Україні!