Весна є порою оновлення всього навколо, і в цю пору ми очікуємо змін на краще, причому в усіх сферах життя. На жаль, війна триває. Втім, життя продовжується і ми віримо, що незабаром буде довгоочікувана Перемога і ми по новому, з більшою наснагою, будемо радіти життю.
Весняні роботи з благоустрою громади розпочинаються з настанням тепла і справжньої весни Цьогоріч, весняна погода встановилася досить рано, тому і прибирання території після зими розпочалося раніше. Колективи установ, організацій селищної ради взяли участь у прибиранні населених пунктів громади. Кожна організація наводила лад та очищали від сміття прилеглу територію. У селах громади старанно трудяться працівники шкіл, садочків, Будинків культури, ФАПів, старостатів.
Завдяки теплій весняній погоді, рослини активно ростуть, особливо трав'янисті. А так, як в населених пунктах громади багато зелених зон, то відповідно є великий фронт робіт для працівників з благоустрою селищної ради, які здійснюють косіння різнотрав’я.
Наразі працівники з благоустрою селищної ради розпочали косіння трави в місцях відпочинку, вулицях селища та сіл, парках.
Радує, що біля своїх володінь з лопатами й віниками трудяться мешканці приватного сектору. Батьки разом з дітьми працюють у садах, городах. Люди розуміють: чистота — запорука здоров’я та доброго настрою, а смітити на даній тобі Богом землі — все одно, що плювати собі в обличчя.
Необхідно пам'ятати, що чистота нашого довкілля залежить від кожного з нас. Спільними зусиллями ми можемо зробити нашу громаду чистішою і охайнішою, дотримуючись елементарних правил та піклуючись про наше навколишнє середовище.