З 4-8 квітня в місті Чернівці відбувся Чемпіонат України з універсального бою, в якому взяли участь біля 270 учасників з 13 областей України та м. Київ. ДЮСШ «Олімп» представив один учасник в розділі Лайт «Боротьба» Войчекно Ігор, який посів - І місце у ваговій категорії 65 кг. серед старших юнаків.

Серед юніорів переможцем став вихованець «Олімпу» Філіпчук Ярослав, який в розділі лайт «Боротьба» посів І місце у ваговій категорії понад +95кг. також ІІ місце Ярослав посів серед дорослих в розділі Лайт «Боротьба» у важкій ваговій категорії.
Мукан Ганна серед молоді посіла ІІІ місце в розділі лайт та І місце в розділі класика в напівважкій ваговій категорії.
За результатами змагань за допомогою ДЮСШ «Олімп» збірна команда Одеської області посіла ІІ місце в розділі лайт «Боротьба» пропустивши в перед команду Хмельницької області.
Всі призери ДЮСШ «Олімп» включені до складу збірної команди України, яка візьме участь у Чемпіонаті світу в Румунії в червні місця цього року.
Всі витрати на відрядження Ігоря Войченка та тренера оплатив відділ освіти, молоді та спорту керівник - Інна Тімановська за рахунок програми «Обдарована молодь».
Директор ДЮСШ “Олімп” Дмитро ПРОКОПЕНКО
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!
 
УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!!!