Фахівцями Савранського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості постійно проводиться інформаційна робота як з шукачами роботи, так і з роботодавцями щодо дотримання вимог законодавства про працю, особливості укладання трудових договорів між працівником і роботодавцем та відповідальності за порушення законодавства про працю.
Так 15.11.2023 начальник Савранського відділу Наталя ЦИБУЛЬКО спільно з головним державним інспектор з питань праці Олександром ГОНТАРЕМ та завідувачкою центру Савранського бюро правової допомоги Оленою ШАВЛОВСЬКОЮ провели спільну зустріч, де обговорили питання легалізації робочих місць та зайнятості населення, детінізації доходів громадян, оформлення трудових відносин.
Подібні заходи, незалежно від їх масштабу або кількості учасників, відіграють велике значення на шляху до легалізації тіньового ринку зайнятості населення, це є маленьким кроком до соціальної справедливості.
За результатами проведеної зустрічі було досягнуто домовленостей щодо співпраці та проведення інформаційної роботи з населенням.