З метою популяризації послуг служби зайнятості та інформування населення щодо активних програм зайнятості, фахівці Савранського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості, долучилися до участі у осінньому ярмарку, який проходив сьогодні в Осичківському ліцеї Савранської селищної ради Одеської області.
Фахівці відділу мали можливість поінформувати батьків та педагогічний колектив щодо: отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу («Власна справа» та Грант для ветеранів»), отримання ваучерів на навчання, щодо роботи Кваліфікаційного центру ДНЗ ОЦПТО ДСЗ.
Учнівська молодь мала можливість ознайомитися зі спектром профорієнтаційних послуг та електронними сервісами служби зайнятості, які допомагають школярам обрати майбутню професію, в т.ч на платформі «Моя професія: консультаційна мережа», ознайомилися з сучасними тенденціями ринку праці та основними передумовами успішної кар’єри, дізналися про Формулу правильного вибору професії, бажаючі отримали індивідуальну допомогу фахівця з профорієнтації.
В рамках спільної роботи організовуються профорієнтаційні уроки та інформаційні зустрічі зі школярами, батьками та педагогами Савранської громади.