Запрошуємо Вас відвідати або прийняти участь у міжнародній агропромисловій виставці "АГРОЕКСПО-2021", яка буде проходити з 29 вересня по 02 жовтня 2021 року в м. Кропивницький.

Це – найбільша агропромислова виставка в Україні з рекордними розмірами відкритої та критої виставкової площі – 125 тисяч квадратних метрів. Діапазон тематичних розділів виставки дуже широкий: техніка та технології галузі рослинництва, транспорт і спецтехніка для сільського господарства, будівництво, енергозабезпечення, екологія, лісове та присадибне господарство, тваринництво. Також відбудуться демонстраційні покази техніки відомих світових і вітчизняних брендів та виставка автомобільних новинок.

В рамках виставки відбудеться вже традиційний "Покровський ярмарок", під час якого будуть проходити яскраві театралізовані культурно-розважальні заходи. Крім того, під час ярмарку можна буде придбати сільськогосподарську та продовольчу продукцію за цінами товаровиробників, товари народно-прикладного мистецтва і різноманітну сувенірну продукцію від майстрів з усієї України.

Для отримання довідок та участі у виставці звертатись до відділу економіки, транспорту та сільського господарства селищної ради за телефонами: 095 00 89 742.

Розташована виставка за адресою: м. Кропивницький, вул. Перша виставкова (Мурманська), 8.

Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням: www.ukragroexpo.com