Нині доля України в руках військовослужбовців Збройних Сил України, адже саме на їхніх плечах лежить найбільший тягар відповідальності за долю української держави та захист її територіальної цілісності. Проте потужність нашої армії залежить також і від допомоги тилу.
Нещодавно на базарній площі селища Саврань працівниками КЗ "Центр культури, дозвілля і туризму" Савранської селищної ради був проведений благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України на якому зібрали 17 тис. грн.. Крім того за ініціативи виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна, працівниками селищної ради були зібрані кошти в сумі 18 тис. грн..
Дані кошти в сумі 35 тис. грн. були направлені на закупку тканини для плетіння маскувальних сіток.
Сьогодні, 3 травня 2024 року, довгоочікувана партія матеріалу прибула до Саврані. Її одразу ж буде розподілено між пунктами плетіння маскувальних сіток громади.
Цей приклад чітко демонструє, що спільними зусиллями ми можемо досягти значних результатів і зробити свій внесок у Перемогу України!
Щиро дякуємо всім, хто кує перемогу на своїх фронтах, за підтримку, небайдужість, за те, що при першій потребі ви неодмінно відгукуєтеся та посильно допомагаєте українським військовослужбовцям.
Україна має сильну армію, але її сила зростає разом з силою та підтримкою нашого народу.
Разом до Перемоги!