Відділом соціального захисту населення Савранської селищної ради 

Опрацьовано 13 пакетів документів від громадян похилого віку для надання їм соціальних послуг, прийнятих від ЦНАПу   По всіх заявах прийнято позитивне рішення та передано їх до виконання в Терцентр Савранської селищної ради.
Видано 14 посвідчень батькам та дітям із багатодітної сімї ;
В програмному комплексі «Соціальна громада» перевірено та передано до Савранського відділу СЗН Подільської РДА 906 заяв, прийнятих ЦНАПом та старостами сіл від громадян на призначення всіх видів допомог, пільг та субсидій.
Прийнято від громадян та винесено на розгляд координаційної ради 25 заяв на отримання адресної допомоги  малозабезпеченим верствам населення, яка надається відповідно рішення Савранської селищної ради № 179- VІІІ від 18.02.2021р. З них: 19 заяв на лікування і 6 -  на поховання. Відділом перераховано коштів на виплату зазначеної допомоги на суму 26 тис. грн.
Складено 12 актів обстежень матеріально-побутових умов проживання сімї, необхідних для призначення різних видів соціальних виплат.
Забезпечено щомісячну виплату компенсації 262 фізичним особам, які надають соціальні послуги особам похилого віку, інвалідам на загальну суму 349,143 тис. грн. 
Виплачено пільги окремим категоріям громадян з оплати послуг зв’язку на 4,614 тис. грн.
Заключені договори з АТ «Укрпошта» на поштові послуги на суму 8,180 тис. грн., з ПАТ «Укертелеком» на послуги телефонного зв’язку та передачі даних  на суму 1,280 грн., з банками  АТ «Ощадбанк» і «Приватбанк»  про співпрацю з метою виплати грошової допомоги заявникам