Сьогодні на Савранщині скорботний день – в останню путь провели воїна-захисника ПУСТОВОЙТА ОЛЕГА ПЕТРОВИЧА.
Народився Олег 22 вересня 1987 року в селі Гетьманівка. З початку бойових дій пішов на фронт захищати рідну землю. Служив в першому мінометному взводі мінометної батареї військової частини А7396.
21 жовтня 2023 року в бою за Батьківщину, виявивши стійкість та мужність в районі населеного пункту Тягинка Херсонської області загинув.
Хлопцю було лише 36 рокі. Загинув будучи вірним військовій присязі з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддавши за мир в Україні найцінніше – власне життя.
На церемонію прощання прийшли керівництво громади, друзі, знайомі, односельчани, побратими та просто небайдужі громадяни, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її громадян.
На кладовищі села Гетьманівка рідні та усі ми попрощалися з Олегом.
Гірко та несправедливо втрачати найкращих наших людей, наших Героїв. Сльози й жаль знову огортають кожного з нас, у серця гострим лезом врізаються біль та розпач.
Збережімо пам'ять про кожного нашого Героя, який відійшов у вічність, який тримав над нами небо та стояв на варті Незалежності України до останнього подиху.
Спочивай у мирі, славний наш захисник!
Вічна пам'ять!