МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: « В Україні триває повномасштабна війна, і тільки завдяки героїчному спротиву наших захисників ми маємо змогу жити й працювати на своїй землі. А ми маємо їм дпомагати. Тільки спільними зусиллями ми можемо подолати російський терор.»
Це глибоке переконання начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, тому цими днями він вже вкотре ініціював та організував відправку допомоги нашим хоробрим воїнам, сміливим і мужнім військовослужбовцям, які захищають нас і тримають оборону на Східному та Південному напрямках.
Нашим Героям було передано автомобільний прицеп, буржуйки, патріотичну атрибутику, дитячі малюнки та обереги. Також бійцям на фронт загрузили три автомобілі з найнеобхіднішим на даний момент- це продукти: тушонки, м’ясні копчені вироби, різні смаколики, воду, засоби гігієни, борщові набори, овочі та сезонні фрукти, хлібобулочні вироби, олію, крупи, кондитерські вироби.
Щира подяка за любов до Батьківщини та вагому волонтерську допомогу:
- Зеленогірській селищній раді на чолі з селищним головою Володимиром Калкатіним;
- Піщанській сільській раді на чолі з заступником сільського голови Володимиром Гербенським;
-Савранській громаді на чолі з секретарем селищної ради Жируном Олегом.
- керівнику ФГ «Агропівдень Плюс» Єфімову Дмитру Миколайовичу ( Куяльницька сільська рада).
Відповідальну місію доставки і охорони вантажу вже не в перший раз взяло на себе ТОВ "БРМ ОХОРОНА" та особисто її очільник – МЕЛЬНИК БОГДАН, який є учасником бойових дій та головою Громадської ради при Подільській районній військовій адміністрації, а також справжній патріот України. Також долучилися аграрій з Окнянщини Олександр Постіка , та працівник Подільської РВА Денис Цапок. Завдяки своїй громадянській позиції, вони без побоювань поїхали і доставили груз.
Воїни безмежно були раді такій зустрічі та допомозі, дякували !
 
НАЧАЛЬНИК ПОДІЛЬСЬКОЇ РВА МИХАЙЛО ДМИТРОВИЧ ЛАЗАРЕНКО ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА УЧАСТЬ В ДОПОМОЗІ!
Віримо, що небайдужість наших трудівників тилу нададуть захисникам ще більше сил і натхнення для скорішого визволення українських земель від окупантів.
ТРИМАЙТЕСЯ, НАШІ ЗАХИСНИКИ!
ПОДІЛЬЧАНИ З ВАМИ!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!