Розпочато роботи з ліквідації отрутомогильника, який докучав місцевим жителям з 1979 року. До кінця наступного тижня 147 тонн мають розібрати, завакуумувати, після чого спалити на спеціальному підприємстві. Взялися знешкоджувати вчасно - коли ліквідатори відкрили могильник, деякі мішки з отрутою були вже на межі розгерметизації. Наслідки, з огляду на локацію могильника, могли бути невідворотні.
Розвиваємо інклюзивну освіту. Відтепер в області курсуватимуть мобільні інклюзивно- ресурсні центри, які обслуговуватимуть дітей з найвіддаленіших куточків. Це девʼять спецмашин, оснащених необхідним обладнанням, дидактичними матеріалами для корекційної роботи логопеда, психолога та дефектолога, а також для проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей та діагностування дітей з особливими потребами.
Провели спільно з Міністерством закордонних справ України та Агенціями ООН в Україні форум «День Бізнес Спільноти: Одеська Виставка Закупівель та Постачальників ООН» , аби підтримати підприємців з південних регіонів нашої держави, щоб підвищити обізнаність про систему закупівель ООН та надати можливість українському бізнесу співпрацювати з міжнародними організаціями.
На території області організовано роботу двох мобільних кабінетів для мамологічного обстеження жінок. Рання діагностика - запорука успішного лікування. Обстеження безкоштовне, тож закликаємо жінок скористатися можливістю і перевірити своє здоровʼя.
На численні звернення вирішуємо питання завершення капітального ремонту дороги Роздільна-Понятівка-Кошари-Знам’янка. Через війну ремонт цієї дороги було призупинено. Місцеві жителі скаржаться, що змушені їздити колом, аби виїхати на трасу. Водночас відсутність проїзної частини на цій дорозі створює серйозні затори для транспорту, зокрема вантажного.
Підготовлено до відкриття 812 «Пунктів незламності». Їх локації доступні у застосунку «Дія». Цього року усі пункти будуть оснащені інтернетом.