Відкрив нараду Олександр Лончак. Виступивши перед присутніми, він привітав всіх з початком нового навчального року та зробив акцент на головних пріоритетах організації освітнього процесу в умовах війни.
Основну увагу на нараді приділили таким питанням:
  • Стан підготовки укриттів у закладах дошкільної та загальносередньої освіти – обладнання приміщень, усунення виявлених раніше недоліків, створення комфортних умов для перебування учнів під час сигналів повітряної тривоги, обладнання сучасних систем безпеки тощо.
  • Питання організації гарячого харчування в освітніх закладах району: обладнання харчоблоків, дотримання працівниками шкіл встановлених стандартів і норм, контроль за якістю та різноманіттям меню та ін.
  • Облаштування класів безпеки у всіх школах району в межах реалізації всеукраїнського проєкту, мета якого – вивчення дітьми правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.
  • Раціональне використання коштів субвенції, виділеної громадам для фінансування поточних витрат на забезпечення потреб освіти.
Всі проблемні питання було взято на контроль, за підсумками наради посадовим особам надано додаткові доручення.