Дорогі діти, вчителі, батьки!
Прийміть найщиріші вітання з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.
Це світле свято і для тих, хто вчився, і для тих, хто ще тільки збирається до школи. Це день, з якого починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.
Попри те, що в Україні йде війна, навчальний рік розпочинається як завжди – 1 вересня. Це свято завжди було сповнене лише світлими та теплими спогадами про перший дзвоник, вчителів, квіти та нових друзів. Тож нехай і цього року, в яких би умовах це свято не пройшло, ми зустрінемо його щасливими.
Найщиріші вітання Вам, шановні батьки, бабусі та дідусі учнів!
Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. І нехай у школах на перервах звучить дзвінкий дитячий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках. Бажаю школярам високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків, вірних друзів та мирного неба над головою! Будьмо розумнішими, мудрішими, виваженішими! Вірте у свої сили та здібності і тоді на вас чекають великі успіхи!
Дякую вчителям, викладачам, вихователям та всім працівникам освіти за нелегку, але таку важливу справу.
Бути вчителем – це служіння. Бажаю, щоб в очах дітей, яких ви навчаєте, завжди палала іскра до знань і розвитку, аби зерно знань, які ви сієте, проростало добрими вчинками, найвищими результатами і неймовірними злетами.
Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти продовжуватимуть вчитися.
У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим. Попереду нас чекають незаплановані перерви в укриттях під час повітряних тривог, але буде найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта. Всім бажаю витримати всі навантаження.
Бажаю всім нам якнайшвидшої Перемоги, терпіння, миру в душі та над нашою Батьківщиною!
З новим навчальним роком!
З Днем знань!

З повагою,
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег ЖИРУН