Кожне життя, що вбила росія - це мрії, плани і сподівання, яким не судилося стати реальністю, бо сусідній, раніше такий братній, а зараз такий ненависний та холоднокровно-вбивчий народ поклав око на нашу мирну Україну та наші землі. Дорослі чоловіки плачуть, як діти, бо змушені хоронити синів, братів, батьків. Це чорне горе для дружин, для матерів, для доньок, для сестер. Важко стримувати сльози та розпач. Кожна п’ядь української землі відстояна життями наших мужніх, сміливих, відважних і хоробрих солдат. Яких прекрасних людей ми вже втратили і втрачаємо нині…
Захищаючи Україну, наш земляк, мешканець селища Саврань РОМАНЧЕНКО МИКОЛА ЮРІЙОВИЧ, 1983 року народження, внаслідок безпосереднього бойового зіткнення з ворогом у районі бойових дій на Донецькому напрямку отримав поранення. Був госпіталізований до медичного закладу м. Києва. Лікарі боролися за життя Миколи, але 20 серпня 2023 року, серце мужнього захисника не витримало болю, перестало битися.
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту…
Поділяємо горе родини, сумуємо разом з ними та підтримуємо у годину скорботи.
У наших серцях, у нашій пам’яті ти, Миколо, навічно залишишся незламним Героєм, відданим сином своєї родини та безстрашним воїном України.
Вічний спокій твоїй душі…
Вічна і світла пам’ять, царство небесне…
Про дату і час поховання воїна буде повідомлено додатково.