Знову наша громада отримала важку звістку, яка сколихнула наші серця.
Обірвалася остання надія для сім’ї КОНЮЧЕНКА ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА , жителя села Осичок, що їхній люблячий батько, чуйний і добрий чоловік, надійний брат і друг майже після п’яти місяців пошуків знайдеться живий. Зв'язок з Віктором обірвався 22 березня 2023 року поблизу с. Богданівка, Бахмутського району, Донецької області під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини.
Віктор Анатолійович був обдарованою, творчою, ерудованою, тихою особистістю. Він був трудолюбивий, відповідальний, справедливий, люблячий чоловік та батько, готовий завжди прийти на допомогу.
Його немає серед нас. Ця втрата стала трагедією для його родини, друзів та всієї нашої громади. Нехай пам'ять про Віктора залишиться в наших серцях, як приклад відваги, відданості та жертовності.
До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі.
Низько схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який, не шкодуючи життя, боронив Батьківщину.
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про КОНЮЧЕНКА Віктора Анатолійовича завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай Бог подарує йому вічне життя та спокій.
Вічна пам’ять і слава Герою!
Про дату і час поховання воїна буде повідомлено додатково.