Дитина – дивовижна і неповторна краплинка чистої, живої, джерельної води, яку потрібно берегти, любити, і лише тоді, вона перетвориться в дивовижну, повноводну річку, бездонне море, повноводний океан, – океан почуттів, емоцій та вражень.

Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог…
Війна вкрала в українських дітей не лише ці можливості. У багатьох – навіть здоров’я та життя.
Сьогодні День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. А тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.
Попереду багато роботи. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під щоденним Божим захистом.
Дорогі хлопчики та дівчатка, прийміть найщиріші привітання від нас, дорослих. Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров’я вам, успіхів, добра, безмежного щастя та мирного неба.
Нехай наша громада квітне від посмішок дітей!
 
З повагою та щирими побажаннями,
виконуючий обов’язки селищного голови Євген НАСЕЛЕНКО