Саме тому, 22 травня 2023 року начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО в конференц-залі бази відпочинку «Садиба на Кодимі», що розташована у селі Арчепитівка Любашівської селищної ради Подільського району взяв участь у робочій зустрічі з питань співпраці між громадами, партнерами та реалізації спільних проєктів розвитку.

Також, до проведення заходу були залучені керівники територіальних громад Подільського району, представники бізнесу.

?Мета-обговорення можливостей та перспектив співпраці між громадами, а також визначення конкретних кроків для спільної реалізації проєктів розвитку.

Начальник Подільської РВА під час обговорення проблематики з учасниками заходу зазначив: “Ми можемо досягти більшого успіху, якщо спільно працюватимемо над розвитком нашого регіону. Я хотів би підкреслити, що ми маємо великий потенціал для співпраці в таких галузях, як інфраструктура, економіка, культура, освіта та інновації. Тож сьогодні ми обговоримо можливості та перспективи нашої співпраці й знайдемо шляхи для успішної реалізації спільних проєктів розвитку”.

✅Своїми напрацюваннями по можливій співпраці з громадами та реалізації проєктів поділився Генрі ШТЕРЕНБЕРГ – Генеральний директор Клубу мерів, президент Всесвітнього торгового центру Київ. Він підкреслив, що за наявності правильних партнерів, а також цифрових інструментів, які безкоштовно надаються громадам партнерами Клубу Мерів і дають можливість ширити інформацію світом про можливості України, і можливий її економічний розвиток, починаючи із кожної, навіть найменшої громади.

✅СЕО Клубу мерів Юлія ЧУФІСТОВА розповіла про напрямки роботи Клубу Мерів з економічними об’єднаннями та їхню важливість для реалізації спільних проєктів, залучення інвесторів та партнерів.