Сьогодні, 19 травня 2023 року, Савранська громада попрощалась із своїм Сином, Захисником, Героєм - ВОЙТЕНКОМ ОЛЕКСАНДРОМ ВАЛЕРІЙОВИЧЕМ, який загинув захищаючи рідну землю.

Олександр віддав своє молоде життя, захищаючи нашу землю від ворожої московської навали. Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.
Красивий, сильний, позитивний, відкритий, товариський, розумний, працьовитий та відданий своїй Батьківщині. Він мріяв про Перемогу і наближав її з усіх сил. Саме таким Олександр залишиться в нашій пам’яті.
Віддати шану мужньому захиснику України прийшли керівництво громади, депутати селищної ради, близькі, друзі, знайомі та вдячні земляки.
Зі словами скорботи до присутніх звернулись перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко, староста Вільшанського старостинського округу Тамара Козійчук та капітан Тахір Мамедович начальник відділення рекрутингу 4 відділу Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
Вічна пам’ять і слава Українському Герою - Войтенко Олександру Валерійовичу!
Свято віримо, що загибель наших воїнів – недаремна, Україна обов'язково переможе і ця Перемога стане найкращим ушануванням пам'яті усіх загиблих воїнів.
Слава Україні!
Слава Українським Героям!