Дорогі жінки, любі наші матері!

Від щирого серця вітаю Вас з одним з найтепліших і найдушевніших свят – Днем матері!

За всі роки незалежності, в час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Як сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають. Як завмирає ніжне материнське серце, коли її дитина в небезпеці. Яке велике випробування для мами відправляти свого сина чи доньку на війну.

Низький уклін і особлива подяка матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Ваші щоденні материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам у зоні бойових дій та зберігати віру у Перемогу.

Нехай Господь дарує здоров’я, радість і гордість за дітей і онуків! Хай мир, тепло і затишок панують у ваших родинах. Довгих і щасливих вам років життя, дорогі матері! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини!

 

З повагою

Виконуючий обов’язки селищного голови                        Євген НАСЕЛЕНКО