На зустрічі з головою громади Євгеном Населенко, обговорили нагальні питання функціонування громади. Заступник начальник РВА наголосив на плідній співпраці між РВА та громадою.

Крім того, Вадим Сергійович спільно з головою Савранської громади відвідали ТОВ «АГРОПРО­МСЕРВІС». Керівники поспілкувалися з директором Володимиром Сергійовичем та промоніторили хід робіт по створенню автомобілів Баггі, на які сформовані замовлення від аграріїв Подільщини.

Також, заступник начальника Подільської РВА завітав до Північного центру професійної освіти, де зустрівся з директором центру Ярославою Жирун. Центр об’єднаний із трьох професійних закладів : Саврані, Балти, Кодими та є багатопрофільним,має потужну матеріально-технічну базу для здобуття та освоєння 18 професій за різним спрямуванням.

Нині у Північному центрі професійної освіти навчається понад 900 учнів за державним (регіональним) замовленням та за контрактною формою. У навчальному закладі створені усі необхідні умови для якісного навчання та проживання молоді. З початком російської агресії проти України колектив та учні не стояли осторонь, а почали готувати м’ясні та рибні консерви, відшивати розгрузки, плащі та збивати ящики, зварювати буржуйки, долучатись до збору коштів на придбання автомобіля тощо, що продовжують робити і до тепер.