Завтра, 20 березня 2023 року, на Савранську землю привезуть тіло нашого захисника Вдовиченка Олександра Володимировича, який віддав своє життя за Батьківщину під час бойового зіткнення з підрозділами збройних сил російської федерації під Бахмутом Донецької області.

Прибуття траурного кортежу із загиблим на Савранщину очікується орієнтовно о 10.30 год. Колона з тілом Героя рухатиметься зі сторони автодороги Одеса-Київ по центральній вулиці села Дубинове, села Вільшанка, селища Саврань по вул. Мар'янівській, вул. Центральній, вул. Миру, вул. Малярова до рідного дому.
Давайте гідно із державною символікою та "живим коридором" зустрінемо нашого ГЕРОЯ.
«ПРОХАННЯ ДО ПРАЦІВНИКІВ ТА ВИХОВАНЦІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ, ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІЗАЦІЙ, УСТАНОВ, ПІДПРИЄМЦІВ, АВТОМОБІЛІСТІВ ТА ДО ВСІХ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ, ВІДДАЙМО ОСТАННЮ ШАНУ УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНУ, СФОРМУВАВШИ ЖИВИЙ КОРИДОР МАРШРУТОМ ТРАУРНОГО КОРТЕЖУ. ПІДТРИМАЙМО РІДНИХ ТА ПРОВЕДІМО НАШОГО ГЕРОЯ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ ЗА КОЖНОГО З НАС, ЗА МИРНЕ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ, ЗА ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ СВОЇХ РІДНИХ ТА БЛИЗЬКИХ!»
20 березня 2023 року об 11:00 год. відбудеться церемонія прощання з Героєм, за адресою: смт. Саврань, вул. Малярова.
Траурний кортеж буде рухатися від рідного дому по вул. Малярова, вул. Миру, вул. Центральній до храму Покрови Пресвятої Богородиці де відбудеться панахида за загиблим, потім процесія буде рухатись по вул. Центральній, вул. Соборній до центрального кладовища селища Саврань.
20 березня 2023 року оголошено Днем жалоби на території Савранської громади у зв'язку з похованням Вдовиченка Олександра Володимировича.
У цей день, на знак скорботи за загиблим, приспустять Державний прапор на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.
Проведемо Героя в останню путь!
Світла і вічна пам'ять Олександру Володимировичу Вдовиченку!