Шановні володарі полів та хранителі земель!

Від імені селищної ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю трудівників полів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, аграріїв Савранської громади, з професійним святом — Днем працівника сільського господарства!
Особливого значення праця сільськогосподарського виробника набула в час війни, адже саме Ви забезпечуєте продовольчу безпеку країни; через сплату податків, надаєте можливість функціонування закладів освіти, медицини, культури; допомагаєте старшому поколінню, інвалідам, іншим вразливим категоріям населення отримати належне соціальне забезпечення; сприяєте валютним надходженням в країну. Ви основа, фундамент нашої громади. Вашу роботу важко переоцінити, але без неї годі уявити нормальне життя громади і України загалом.
В цей нелегкий час, після початку повномасштабного вторгнення рашистів в Україну, частина працівників сільського господарства взяли зброю та добровільно вступили до лав ЗСУ, Тероборони та інших військових підрозділів, і сьогодні мужньо боронять кожен сантиметр святої Української землі.
Ви, як і всі жителі громади, долучилися до підтримки Збройних сил України, надаєте благодійну допомогу тимчасово переміщеним особам, які проживають на території нашої громади.
Я дякую усім працівникам сільського господарства, всім, хто на своєму місці працює для Перемоги над ворогом. Ви справжній приклад патріотизму та любові до своєї нації, своєї країни.
Завдяки Вам Україна вистоїть. Ви - надійний тил нашої країни, незламний Український аграрний фронт! Навіть в цей складний час ви продовжуєте розвивати економіку країни та годувати світ. Продовжимо допомагати нашим воїнам. І вони викинуть російського агресора з нашої Богом даної Української землі.
Дякую вам за любов до рідної землі! Бажаю, щоб кожен з вас збирав урожай під мирним Українським небом!
Слава Україні!
Все буде Україна! Все буде агро!
З повагою,
селищний голова Сергій ДУЖІЙ