Шановні жителі та гості нашої громади!
Повідомляємо Вас, що у зв'язку з агресією та ведення повномасштабної війни з боку російської федерації на території України було введено обмеження для доступу до окремих веб-ресурсів і це було вимушеною мірою захисту від країни-агресора, що згідно Указу Призедента України №184/2020 Про рішення ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2020 року «Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» відносно інтернет-компанії "Яндекс", Mail.Ru, соцмереж "ВКонтакте", "Одноклассники", та інших соціальних мереж агресора. Саме ці важелі активно використовує фсб російської федерації (рф), як агрегатор інформаційної агресії проти України, для проведення інформаційно-пропагандистських атак проти України.
Майже одразу після початку блокування російських ресурсів у мережі стала з'являтись реклама «вільних» браузерів для його обходу. Проте, як зазначають фахівці з комп'ютерної безпеки, встановлення таких програм може відкрити російській ФСБ доступ не лише до вашого листування та профілю у соціальних мережах, а й до всього комп'ютера.
Таким чином, з метою недопущення настання негативних наслідків для державної безпеки в інформаційній сфері а також запобігання фактів витоку інформації з обмеженим доступом та персональних даних, застерігаємо Вас, щодо використання інтернет-компанії "Яндекс", Mail.Ru, соцмереж "ВКонтакте", "Одноклассники", та інших соціальних мереж агресора.
Разом до перемоги!
Все буде Україна!