Указом Президента України Володимира Зеленського від 19 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ № 149 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нашого земляка Сергія Сергійовича Одаріка нагороджено Орденом «За мужність» ІІІ ступеня. На жаль, посмертно.

Державну нагороду матері Сергія, Світлані Михайлівні Одарік, вручили селищний голова Сергій Дужій та керівний склад шостого відділу Подільського районного ТЦК та СП.
Шановна Світлана Михайлівна! Від імені Савранської селищної ради та усієї нашої громади висловлюємо Вам щиру вдячність і глибоку шану, як матері справжнього патріота України, відважного героя, незламного захисника рідної землі Сергія Одаріка. Ви виховали Людину з великої літери. Сергій з честю і гідністю виконав свій обов’язок перед Україною. Ціною власного життя він захистив матерів, жінок, дітей, кожного з нас, наше майбутнє та рідну землю. Вічна шана Герою! Вічна слава! Прийміть наші щирі слова вдячності і підтримки. Дякуємо за сина!
Звісно, нагороди чи промови не заглушать біль… Біль від втрати чоловіка, сина, батька… Це тяжко. Але Сергій воював за правду. А тому Перемога за Україною! Ця Перемога дасть змогу нашим дітям жити в мирній, вільній Україні.
Слава Героям!