Шановні аграрії та фермери Савранської селищної територіальної громади!
19 червня вся країна відзначає – День фермера. Для кожного з нас праця фермера є важливою, адже це достаток на столі, родині, країні, а в умовах війни - це віра кожного в завтрашній день.
Сьогодні фермер і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя особливих людей, які не уявляють себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідною землею. Ви вносите відчутний внесок в розвиток аграрної галузі та економіки нашої громади та країни вцілому.
У цей день ми маємо нагоду подякувати тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Завдяки вашим працьовитим «золотим руками», мудрості та напруженій самовідданій праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство.
Бажаємо Вам, щоб земля наша рясніла золотом щедрих врожаїв, на столі у кожній оселі завжди був свіжий запашний хліб, а у життя втілюються всі ваші плани. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно оцінена.
Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку.
Нехай Ваша нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.
Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.
З повагою,
Селищний голова Сергій ДУЖІЙ