Чергова група випускників за професією «Адміністратор» закінчила  навчання в ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості». 8 дівчат з Волинської, Донецької, Черкаської, Одеської областей та м. Одеси 5,5 місяців опановували нову професію, за якою планують далі працювати. 

Виробичу практику проходили на діючих підприємствах міста - готель "Alarus Hotel", готель-ресторан "Шаланда", санаторій "Совиньон".Серед них і наша клієнтка Наталя.  Вкотре, співробітники Савранської філії, чують відверто позитивні відгуки про навчання, про те, як змінюються долі людей на краще, після навчання в Одеському ЦПТО ДСЗ. Адміністратор – це саме та людина, яка відповідає за комунікацію і координацію дій персоналу сфери послуг для досягнення максимально позитивного ефекту. Саме адміністратор може вирішити проблему гостя в готелі, радо зустріти Вас в ресторані, проконсультувати про послуги салону краси. А ще, це та людина, яка є середньою управлінською ланкою – ставить чіткі цілі і контролює їх виконання підлеглими. 

Отримати відмінні знання та бути майстром своєї справи, зможе кожен, хто пройде навчання в Одеському ЦПТО ДСЗ, де працюють висококваліфіковані викладачі та майстри виробничого навчання.В ДНЗ «Одеському центрі професійно-технічної освіти» можна отримати одну з 33 затребуваних на ринку праці професій https://profcentre.odessa.ua/professions/ за короткий термін і Ви матимете більше переваг для реалізації себе як конкурентноспроможного фахівця!!А також зверніть увагу на великий перелік короткотермінових курсів цільового призначення https://profcentre.odessa.ua/legislative/ з терміном навчання від 5 днів! Можливо саме цієї компетенції Вам не вистачає для підвищення свого професійного рівня!

Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне!

А також навчання можливе на планій основі!

За детальною інформацією звертайтеся до фахівців Савранської районної 

філії за тел 3-28-6025.