Фракція політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" у Савранській селищній раді саморозпустилася.

У заяві членів фракції до селищного голови зазначається:
"Ми, депутати Савранської селищної ради, обрані від політичної партії «Опозиційна платформа – За Життя», беззастережно засуджуємо напад російської армії на Україну. Це винятковий злочин, якому немає і не може бути виправдання. Вважаємо ці дії такими, які порушують всі існуючі норми міжнародного права, Статуту ООН, права України на суверенітет, територіальну цілісність, свободу та демократію.
Відповідно Регламенту Савранської селищної ради VIII скликання та рішення депутатської фракції повідомляємо про припинення діяльності депутатської фракції від політичної партії «Опозиційна платформа – За Життя» в Савранській селищній раді у зв’язку з саморозпуском і продовжимо здійснювати свою діяльність, як позафракційні депутати.
Ми спрямовуємо усі свої зусилля на протидію військовій агресії, на підтримку захисників нашої країни, на допомогу біженцям і всім громадянам України, хто потребує допомоги. Ми переконані в перемозі нашої країни над ворогом! Україна є і буде суверенною, незалежною і демократичною державою."