Ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й колеги!

Від імені всіх чоловіків нашої громади вітаю Вас зі святом краси і любові – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
Серед усіх свят 8 Березня відзначається своєю особливою чарівністю і неповторністю, є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу. Вона одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном.
Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів. Попри складну ситуацію в Україні Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності та настання миру в нашій державі. Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі. Нехай життя буде вічною весною, а настрій, як сонячне літо! Нехай у душі ніколи не буде місця розчаруванню, а на серці завжди буде спокійно і тепло!
Прийде весна, закінчиться війна і ми всі це відсвяткуємо, відбудуємо наші міста, селища та села, інфраструктуру, виховаємо дітей та онуків і напишемо нову щасливу історію нашої країни.
Зі святом весни Вас, дорогі жінки!
З повагою, селищний голова Сергій ДУЖІЙ