28.02.2022 року на своїй сторінці в мережі Фейсбук житель громади Олексій Сушко оприлюднив інформацію про те, що ніби-то перший заступник селищного голови Микола Базей, цього дня, в робочий час, перебував в нетверезому стані. При цьому дописувач зазначив, що тривалий час посадовець розкрадає бюджет та не за призначенням використовує податки жителів громади!

Доводимо до вашого відома, що дана інформаціє не відповідає дійсності та спрямована на те, щоб скомпрометувати  Миколу Базея, а разом і з ним всіх працівників селищної ради.

Ми не знаємо мотивів даного вчинку Олексія Сушка. Можливо це існування якоїсь особистої неприязні, проте можемо заявити, що дана інформація в мережі – це фейк. Разом з тим хочемо поінформувати громаду про те, що за півгодини до зустрічі з Олексієм Сушком та керівниками агроформувань, яка була організована селищним головою, Микола Миколайович на власному авто повернувся з м. Гайворон, де вирішував питання щодо переробки зерна на крупи для забезпечення потреб української армії. На шляху до смт Саврань він проїжджав через чотири блокпости, що свідчить про відсутність ознак алкогольного сп’яніння взагалі. Микола Миколайович перед нарадою особисто спілкувався з багатьма присутніми керівниками агроформувань, проте специфічного запаху чи інших ознак сп’яніння  жоден з них також не помітив. 

Дуже шкода, що цю інформацію підтримують та роздувають в соціальних мережах деякі депутати селищної ради, переслідуючи при цьому свої політичні цілі та популістичними методами піднімаючи свій рейтинг.

Дорогі савранчани, будьмо людьми в цей скрутний для нашої держави час. Працівники селищної ради разом з усіма жителями громади допомагають армії, територіальній обороні, але вони не мають часу на фотографування та виставляння своїх добрих справ в соціальних мережах.

Давайте не ворогувати, а об’єднуватись в ім’я досягнення нашої спільної мети – перемоги над зовнішнім ворогом. Разом ми досягнемо мирного неба над всією Україною. Об’єднуйтесь і згуртовуйтесь в ім’я загиблих захисників, а не займайтесь обливанням брудом тих, з роботою яких ви зовсім не знайомі.

Дякуємо за розуміння.