За наявною інформацією на даний час на території громади все спокійно!

Відповідно до частини 1 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» Начальник Одеської обласної військової адміністрації на вимогу командувача Оперативного командування «Південь», своїм Розпорядженням запроваджує на території Одеської області комендантську годину з 26 лютого 19:00 до 06:00.

Заборонено перебування людей у зазначені години на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Здійснювати перевірку документів у осіб, а в разі потреби проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян, за винятком обмежень, встановлених Конституцією України.

В разі небезпеки, ви можете скористатися підвальними приміщеннями у будинках, глибокими погребами у своїх приватних домоволодіннях, а також укриттями , які розташовані в селищі Саврань у Будинку Побуту (Биткомбінат) та у будівлі магазину «Татьяна».

Закликаємо мешканців громади зберігати спокій, не піддаватися на провокації, не панікувати, без необхідності не виходити з дому, ситуація контрольована!!!

Ми надалі продовжуємо працювати з урахуванням режиму воєнного стану.