За ініціативи Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації започатковано благодійну акцію «90 добрих справ» до 90-річчя Одеської області!

Шановні жителі та гості Подільського району долучайтесь до цієї ідеї - це може бути шкільний ярмарок, подарунки дітям, які знаходяться у лікарні, обділені батьківською ласкою чи живуть на прифронтових територіях; допомога людям літнього віку; екологічні заходи (суботники або інші екоініціативи – спробуйте запропонувати свою і заручитися підтримкою однодумців); знайти дім безпритульному чотирилапому другу або ж подарувати книжки бібліотеці; придумати онлайн-активності: різноманітні челенджі, цікаву інформаційну кампанію щодо популяризації даної акції, віртуальні флешмоби на підтримку лікарів (їм у часи пандемії так не просто), військових, які охороняють територіальну цілісність на Сході України та інше.
Подаруйте тепло та турботу оточуючим!
Чекаємо розповідей про вашу участь в акції за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Приєднуйтесь! Робити добро зовсім не складно!