Звертаємо Вашу увагу!

Доповнення переліку курсів цільвого призначення навчальними програмами в ДНЗ «Одеському ЦПТО ДСЗ»

         Державним навчальним закладом «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» в рамках короткотермінових курсів цільового призначення розроблено навчальні програми за напрямками:

«Бухгалтерія ФОП»;

«РРО для ФОП (реєстратори розрахункових операцій для фізичних осіб підприємців)»;

«Конструювання швейних виробів».

         Курси «Бухгалтерія ФОП» та «РРО для ФОП» призначені для підвищення кваліфікації фахівців у галузі бухгалтерського обліку, для фіз.осіб підприємців, які ведуть облік самостійно та тих, що планують займатись підприємницькою діяльністю, зокрема, що передбачає застосування реєстраторів розрахункових операцій.

         Навчання на базі Одеського ЦПТО ДСЗ здійснюється за графіком, а також може бути організовано за потребою, в т.ч дистанційно.

         Програма курсу «Конструювання швейних виробів» - для підвищення кваліфікації фахівців у галузі легкої промисловості – передбачає навчання за очною формою.

         Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах за направленням служби зайнятості є безкоштовним. Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію, або яким необхідні знання та навички з бухобліку ФОП, застосування РРО та швейної справи, навчання за програмою курсів також можливе та здійснюється на контрактній основі (орієнтовна вартість навчання – від 0,8 до 1,5 тис.грн. на 1 особу, залежно від кількості складу групи/7-20 осіб/).

         Після завершення навчання слухачам, які опанували курс в повному обсязі видається посвідчення ДНЗ «Одеського ЦПТО ДСЗ» про проходження курсів цільового призначення за напрямком.

         За детальною інформацією звертайтесь до фахівців Савранської районної філії Одеського ОЦЗ за тел. 3-28-60 та/або за адресою смт Саврань, вул. Горького,12.