Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) на потребу малих та середніх агровиробників у отриманні додаткових знань та навиків щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері (незаконного протиправного заволодіння земельними ресурсами та похідними благами), що стало надзвичайно актуальним у зв'язку з децентралізацією повноважень та активізацією ринку земель сільськогосподарського призначення, пропонує ефективну експертну підтримку та допомогу в рамках реалізації проєкту з підтримки діяльності Громадської антирейдерської платформи, що впроваджується в рамках «Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)» (надалі – «Проект АГРО»).

Для посилення інституційної спроможності та підвищення кваліфікації в галузі застосування земельного законодавства щодо протидії аграрному рейдерству, інформуємо Вас про можливість доєднатися до онлайн-тренінгу серед малих та середніх агровиробників вашої територіальної громади. Під час тренінгу будуть опрацьовані:
• актуальні зміни у сфері земельного законодавства;
• актуальні потреби щодо попередження порушення прав землевласників та
землекористувачів;
• систематизовані практичні кейси аграрного рейдерства з аналізом причин, що їх
зумовили;
• можливості доступу до публічних реєстрів та кадастрів.

Тренінг для малих та середніх агровиробників вашої області буде проведений в оn-line режимі з використанням платформи Zoom.
Для участі потрібно зареєструватися за посиланням:
https://forms.gle/wGK9FSgiCLF6QvC49

Agro

Посилання на приєднання до оn-line тренінгу та програма будуть надіслані учасникам на електронні адреси вказані при реєстрації за день до проведення заходу.
З питань проведення онлайн-тренінгу для малих та середніх агровиробників вашої області звертайтесь до: Анастасії Куриленко, тел.: 093 014 6462