Сьогодні, 11 липня 2024 року, відбулось пленарне засідання чергової сорок шостої сесії Савранської селищної ради VIII скликання.
У роботі сесії взяли участь начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, депутати, керівники структурних підрозділів селищної ради, старости старостинських округів, представники правоохоронних органів та громадськість.
Перед початком розгляду запланованих питань, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун оголосив хвилину мовчання. Присутні схилили голови на знак пошани за загиблими внаслідок російської агресії проти України.
Перед депутатами виступив начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, який довів обстановку на фронті, подякував за допомогу ЗСУ та закликав до продовження активної співпраці.
Разом з тим, Михайло Дмитрович наголосив на важливості виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території району, Також, акцентував увагу на заходах контролю за використанням бюджетних коштів в Подільському районі, зокрема в Савранській громаді, та ефективності їхнього використання.
Засідання сесії пройшло плідно та злагоджено, депутати проголосували за цілу низку винесених на сесію питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних комісій селищної ради.
У ході роботи депутати розглянули питання: про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2023 року № 2501–VІІІ «Про селищний бюджет Савранської територіальної громади на 2024 рік»; про внесення змін до рішення селищної ради № 2280-VIII від 29.06.2023 року «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на 2024 рік на території Савранської селищної ради Одеської області»; про внесення змін до Положення про старосту; про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Савранської селищної ради Одеської області; про внесення змін до Програми підтримки Збройних сил України та об’єднань добровольців, які борються за нашу країну на 2023-2025 роки; про внесення змін до додатку Програми «Поліцейський офіцер громади» в Савранській селищній раді Одеської області на 2021-2024 роки»; про перегляд премії секретаря Савранської селищної ради.
Також, під час своєї роботи депутати розглянули 24 земельних питань.
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун подякував депутатському корпусу за плідну роботу.
На цьому сесія свою роботу завершила.
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/.

Останні опубліковані новини