Сьогодні, 13 травня 2024 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун провів робочу зустріч з питань раціонального використання бюджетних коштів.
В робочій зустрічі взяли участь начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Ткаченко та директор КЗ "Центр культури, дозвілля і туризму" Савранської селищної ради Людмила Яновська.
Основну увагу присутніх було приділено важливості посилення контролю над використанням бюджетних коштів, необхідності обмеження непершочергових витрат, забезпеченні прозорості та публічності у проведенні закупівель з врахуванням принципів максимальної відкритості для ефективного використання бюджетних коштів.
Також на зустрічі обговорили внесені зміни у Постанову КМУ №590 «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану».
Виконуючим обов’язки селищного голови Олегом Жируном було наголошено, що всі закупівлі мають здійснюватися із дотриманням принципів прозорості та публічності.
Після обговорення були сформульовані додаткові завдання для подальшої роботи з метою покращення управління бюджетними ресурсами.