Сьогодні, 10 травня 2024 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун спільно з начальником шостого відділу Подільського РТЦК та СП, майором Олегом Косенко провів робочу нараду за участі начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксани Майхер з керівниками закладів освіти Савранської громади.
Присутні обговорили різні ідеї та плани щодо зміцнення патріотичних цінностей серед молоді. Було висловлено пропозиції про впровадження додаткових уроків з історії та культури рідного краю, проведення патріотичних вікторин та конкурсів, а також участь у заходах на рівні громади, району та області.
Учасники також обговорили важливість мобілізаційних заходів. Вони дійшли висновку, що розвиток патріотичних цінностей має нерозривний зв’язок із забезпеченням національної безпеки.
Усі присутні мали можливість висловити свої думки та побажання. Робоча нарада стала важливим кроком на шляху до виховання патріотичних ідеалів серед молодого покоління Савранської громади, а також сприяла вирішенню конкретних питань та наданню необхідних пояснень.