Сьогодні, 25 квітня 2023 року, під головуванням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна відбулося пленарне засідання чергової сорок четвертої сесії селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь депутати селищної ради, а також начальник шостого відділу Подільського РТЦК та СП, майор Олег Косенко, заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради, керівники комунальних установ громади, старости старостинських округів та громадськість.
Перед початком розгляду запланованих питань, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун оголосив хвилину мовчання. Присутні схилили голови на знак пошани усіх, хто віддав своє життя та постраждав внаслідок російського вторгнення.
Засідання сесії пройшло плідно та злагоджено, депутати проголосувавши за цілу низку винесених на сесію питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних комісій селищної ради.
Впродовж засідання депутати розглянули виконання селищного бюджету за 1 квартал 2024 року; внесли змін в Положення про координаційну раду з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення; внесли зміни до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року №309-VІІІ «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету»; внесли зміни до структури та загальної чисельності працівників відділу освіти молоді та спорту Савранської селищної ради Одеської області; затвердили Василенко Т.М. на посаду старости Дубинівського старостинського округу Савранської селищної територіальної громади; затвердили Положення про преміювання, виплату надбавок та матеріальної допомоги працівникам апарату Савранської селищної ради та її виконавчих органів; розглянули п’ять питань з реорганізації закладів освіти громади та сорок вісім земельних питань.
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун подякував депутатам за плідну і конструктивну роботу, взаєморозуміння та підтримку.
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/ .