Сьогодні, 22 квітня 2024 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун провів робочу зустріч з питань раціонального використання бюджетних коштів.
В робочій зустрічі взяли участь начальник фінансового відділу селищної ради Алла Колеблюк, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Ткаченко та головний лікар КНП "Савранський Цпмсд" Валентина Лещенко.
Основну увагу присутніх було приділено важливості посилення контролю над використанням бюджетних коштів, необхідності обмеження непершочергових витрат, забезпеченні прозорості та публічності у проведенні закупівель з врахуванням принципів максимальної відкритості для ефективного використання бюджетних коштів.
Також на зустрічі обговорювалися питання господарського характеру та технічного забезпечення, зокрема вирішення проблеми по ремонту покрівлі даху приміщення де надаються медичні послуга працівниками КНП "Савранський Цпмсд", визначили їхні причини та обговорили шляхи їх вирішення. Учасники обмінялися думками та пропозиціями з метою знаходження оптимальних рішень.
Після обговорення були сформульовані додаткові завдання для подальшої роботи з метою покращення управління бюджетними ресурсами.