Нещодавно заступник селищного голови Олександр Лавренюк, разом з керівником КУ «Центр надання соціальних послуг» Надією Брицькою, начальником відділу надання адміністративних послуг Ольгою Стаднік, головногим спеціаліста відділу соціального захисту населення Альоною Кобильчак та адміністратором відділу надання адміністративних послуг Тетяною Рибачук зустрілися з програмною менеджеркою Міжнародної організації з міграції Іреною Заддач, національним фахівцем МОМ Віталієм Бєловим та керівником команди МОМ у місті Одеса Надією Церкуник.
З початку війни в Україні МОМ надає гуманітарну допомогу українцям, включаючи непродовольчі товари, заходи з водопостачання та санітарії, грошову допомогу, медичну допомогу та психосоціальну підтримку.
На зустрічі обговорили найактуальніші проблеми, з якими стикаються громади, зокрема надання психологічної допомоги військовим, внутрішньо переміщеним особам та сім'ям у складних життєвих обставинах. Представники МОМ висловили готовність до подальшої співпраці та обговорення конкретних напрямків.
Зустріч відбулася в конструктивному дусі, обидві сторони висловили пропозиції щодо покращення співпраці та намітили плани на майбутнє.