14 березня 2024 року виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун провів чергове засідання виконавчого комітету Савранської селищної ради.
У засіданні виконавчого комітету взяли участь заступник селищного голови Олександр Лавренюк, депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, працівники структурних підрозділів селищної ради, старости та члени виконавчого комітету селищної ради.
В ході засідання обговорено питання: Про внесення змін до складу робочої групи із питань легалізації найманої праці, зайнятості населення та детінізації доходів при виконавчому комітеті Савранської селищної ради; Про схвалення проекту фінансового плану КНП «Савранська лікарня» Савранської селищної ради на 2024 рік.; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 13 липня 2023 року № 7/6 «Про надання соціального житла»; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Савранської селищної ради від 08.02.2024 року № 2/4 «Про організацію на території Савранської громади суспільно корисних робіт, що виконуються під час запровадження трудової повинності в умовах воєнного стану»; Про надання дозволу КП «САВРАНЬ» на проведення робіт по поточному ремонту водомережі вул. Ковпака, вул. Дружби в смт. Саврань; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 14/7 від 14.12.2023 року «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.06.2021 року №6/3 «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, які надаються КП « Савранський ВУЖКГ»»; Про відновлення дорожніх знаків на комунальних дорогах селища Саврань; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 3/5 від 01.04.2021 року «Про створення постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин при виконавчому комітеті Савранської селищної ради»; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 25.02.2021 року № 2/6 «Про зарахування на квартирний облік особи з інвалідністю, внаслідок війни Хлевнюка Володимира Володимировича, 28.06.1986 року народження»; Про роботу КЗ «Центр культури, дозвілля і туризму» Савранської селищної ради Одеської області та керівника закладу за 2023 рік.
Наступні питання стосувалися сфери містобудування, архітектури та комунальної власності.
Далі члени виконавчого комітету затвердили протоколи засідання Координаційної ради з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення Савранської селищної ради та затвердили порядкок здійснення контролю за наданням соціальних послуг фізичними особами, які надають соціальні послуги на території селищної громади.
Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет було 9 питань, які розглянули у закритому режимі.
Рішення засідання виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/ .